Vill du ha kvalité - så behöver du testa!

Navigate transformerar världen genom Kvalitet

Navigate Consulting AB är ett ledande IT konsultbolag med focus på kvalitetssäkring och test. Kvalitetssäkring är den viktigaste delen i alla mjukvaruprojekt och den enda vägen att säkerställa att produkten uppfyller affärskraven och målen.

För våra kunder så erbjuder vi omfattande testtjänster som säkerställer att projektens leveranser blir framgångsrika. Fråga dig själv – vad är priset på kvalité!

Navigate QA (Quality Assurance) tillhandahåller för våra kunder ISTQB certifierade Testexperter inom Testledning, Test och Testautomation för funktionella- och icke funktionella tester i ditt projekt. Våra Testexperter har lång erfarenhet inom branscherna, Bank, Försäkring. Telekom, Trading och med Läkemedel samt med ett starkt fokus på ERP och BI lösningar.  

Navigate QA levererar test inom traditionella Vattenfalls- eller Agila projekt. Våra Test team genomför alla relevanta tester på olika typer av operativsystem och mjukvaruplattformar.  

Risken med att produktionssätta system utan test och kvalitetssäkring har större påverkan idag än tidigare pga systemetens komplexitet och användarnas höga krav. Navigate QA är en system/produkt oberoende leverantör som levererar testtjänster för ditt projekts gramgång.

Vi är unika – följ med oss på resan mot kvalite’ i världsklass

Navigate QA använder on- och off shore modell för leverans och har Testexperter i Sverige och Indien som kan leverera alla typer av test beroende på våra kunders önskemål till kostnadseffektivt pris.

Navigate QA - har Test Automations Team som är redo att optimera och effektivisera våra kunders tester som resulterar i kostnads- och tidsbesparing.

Navigate QA - Testexperter arbetar långsiktigt samt har lång och bred erfarenhet av kvalitetssäkring/test i olika branscher, det är därför vi gör skillnaden i våra kunders projekt.

Navigate QA har egen testmetodik - NTM (Navigate Test Model), som är färdig att användas i våra kunders projekt. Navigate QA bygger testarbetet på RBT (Risk Based Test Strategy) som säkerställer att projektet/test och beslutsfattare delar bilden av systemets/produktens kritiska funktioner. Navigate QA hjälper våra kunder att ett ta fram nuläget och mognaden i test samt att effektivisera testarbetet genom att använda vår metodik kallad NTMP (Navigate Test Maturity Process). NTMP genomgång hos våra kunder går snabbt att genomföra och där resultatet skapar en unik bild av nuläget samt med förslag om vad som kan förbättras. Har du en komplex IT miljö med affärskritiska system, så kommer NTMP att ta din verksamhet till nästa nivå.

Navigate QA arbetar kontinuerligt med testverktygen JIRA, HP ALM, HP UTF samt Open Source verktygen Selenium och Robot. Navigate QA hjälper våra kunder med val och uppsättning av testverktyg som leder till signifikanta kostnadsbesparingar.

Off Shore leverans – gör din QA resa enklare, säkrare och kostnadseffektiv

Alla teståtaganden genomförs med en blandning av testexperter från Sverige (Stockholm) och Indien (Pune/Bangalore). Mer information om vår indiska leverans hittar du här.

Ladda ner våra produktblad