Lediga Jobb

Jobba hos oss

Navigate Consulting startades 2003 och är idag ca 130 anställda, med huvudkontor i centrala Stockholm och ett dotterbolag i Pune, Indien. Vi befinner oss i en tillväxtresa och har ambitionen att skapa nya verksamhetsområden där det finns goda möjligheter för dig att utvecklas både kompetensmässigt och personligt.

Vårt mål är att skapa värde hos våra kunder genom att stötta inom både IT och verksamhet. Våra kunder varierar i storlek och komplexitet samt återfinns inom både privata och offentliga sektorn.

På Navigate Consulting får du arbeta med spännande och utmanande uppdrag där du får vara med och skapa värde/framgång hos våra kunder. Vid din sida kommer du att ha drivna och kompetenta kollegor som ständigt håller sig uppdaterade och tycker om att dela med sig.

Våra projekt genomförs oftast ute hos våra kunder men det finns även möjlighet att sitta i våra lokaler i centrala Stockholm. Vårt kontor fungerar som den naturliga samlingsplatsen för konsultmöten, afterworks och andra aktiviteter. Vi är ett socialt gäng som har kul ihop och hittar ofta på olika aktiviteter för att umgås och lära känna varandra.

Vill du veta mer om oss, eller komma in med en spontanansökan, kontakta oss på jobb@navigateconsulting.se.