Applikationskonsult inom Oracles ERP-system

Hos Navigate Consulting får du arbeta med intressanta och utmanande projekt inom Oracles ERP-system tillsammans med erfarna och engagerade kollegor. Vi söker dig som trivs i en kundnära roll med god känsla för att leverera högsta kvalitet till kunden.

Rollen

Som applikationskonsult arbetar du i våra implementationsprojekt tillsammans med drivna och kompetenta kollegor. Du har i rollen möjlighet till mycket kundkontakt då vi alltid arbetar verksamhetsnära i framtagandet av de lösningar vi levererar

Vi söker

  • Funktionell applikationskonsult Oracle Financial
  • Funktionell applikationskonsult Oracle Supply Chain Management
  • Funktionell applikationskonsult Oracle Manufacturing

Som person drivs du av problemlösning och har pedagogisk förmåga att förklara lösningarna så att alla förstår. Du tar stort ansvar för dina åtaganden och är mån om att leda ditt team till att nå högsta kvalitet.

Kompetenser

  • Akademisk utbildning inom systemvetenskap eller motsvarande.
  • Minst 5 års erfarenhet som applikationskonsult alternativt från roll på verksamhetssidan och med kunskaper inom Oracles ERP-system.
  • Goda kunskaper i tal och skrift på svenska och engelska.

Navigate Consulting

Vi på Navigate Consulting tillhandahåller marknadens bästa kompetens inom Affärssystem, Systemutveckling, IT-strategi & Verksamhetsutveckling, Business Intelligence och Test. Hos oss blir du del av ett positivt gäng som tycker om att stötta varandra och ha kul ihop. Vårt huvudkontor ligger i centrala Stockholm och vi arbetar på uppdrag ute hos kund.

Anställningsformen är tillsvidare och startdatum är enligt överenskommelse.

Vi behandlar ansökningarna löpande så du är varmt välkommen att skicka in din ansökan redan idag till jobb@navigateconsulting.se. Genom att skicka in ansökan godkänner du hanteringen av personuppgifter enligt nedan.

Personuppgiftspolicy

Jag samtycker till att mina uppgifter kommer att behandlas i rekryteringssyfte så länge de behövs eller till dess att jag tar tillbaka mitt samtycke. Navigate Consulting som du ansöker till är gemensamt personuppgiftsansvariga för dina uppgifter. Dina uppgifter sparas inom EU och behandlas endast inom EU av relevant personal för ändamålet som arbetar med rekryteringen. Uppgifterna behandlas enligt adekvat skyddsnivå som krävs i enlighet med tillämplig lagstiftning.

Vill du ta tillbaka ditt samtycke eller tillgodose dina rättigheter på annat vis kan du kontakta Navigate Consulting på e-postadress info@navigateconsulting.se.