Javautvecklare

Triggas du av utmaningen att hjälpa andra med lösningar på komplexa problem? Gillar du att ta dig an att omvandla kundens krav till snyggt designade lösningar? Då är det dig vi söker.

Rollen

Som Javautvecklare hos Navigate Consulting får du en varierande roll då du ställs inför olika utmaningar beroende på uppdrag. Du kommer få möjligheten att jobba i flera olika branscher och tekniska ramverk.

För att lyckas i rollen hos oss ser vi gärna att du känner dig hemma inom dessa områden:

  • Java eller J2EE
  • Spring, Hibernate
  • Maven, Linux, JSON

Det är mycket positivt om du har erfarenhet av att jobba med komplexa system och integrationer. Vi jobbar oftast med agila utvecklingsmetoder och vi vill att du talar och förstår både svenska och engelska.

Som person drivs du av att lösa problem som du själv identifierat och motiveras av att skapa en ännu bättre lösning än du gjorde igår. Förmodligen trivs du med att komma fram till lösningar tillsammans med dina kollegor och att leda ert gemensamma arbete. I våra framtida medarbetare letar vi efter engagemang, arbetsglädje och eget driv.

Navigate Consulting

Vi på Navigate Consulting tillhandahåller marknadens bästa kompetens inom Systemutveckling, IT-strategi & Verksamhetsutveckling, Affärssystem, Business Intelligence och Test. Hos oss blir du del av ett positivt gäng som tycker om att stötta varandra och ha kul ihop. Vårt huvudkontor ligger i centrala Stockholm och vi arbetar på uppdrag ute hos kund.

Anställningsformen är tillsvidare och startdatum är enligt överenskommelse.

Vi behandlar ansökningarna löpande så du är varmt välkommen att skicka in din ansökan redan idag till jobb@navigateconsulting.se. Genom att skicka in ansökan godkänner du hanteringen av personuppgifter enligt nedan.

Personuppgiftspolicy

Jag samtycker till att mina uppgifter kommer att behandlas i rekryteringssyfte så länge de behövs eller till dess att jag tar tillbaka mitt samtycke. Navigate Consulting som du ansöker till är gemensamt personuppgiftsansvariga för dina uppgifter. Dina uppgifter sparas inom EU och behandlas endast inom EU av relevant personal för ändamålet som arbetar med rekryteringen. Uppgifterna behandlas enligt adekvat skyddsnivå som krävs i enlighet med tillämplig lagstiftning.

Vill du ta tillbaka ditt samtycke eller tillgodose dina rättigheter på annat vis kan du kontakta Navigate Consulting på e-postadress info@navigateconsulting.se.