Senior Managementkonsult

Vi växer och söker ytterligare 2 seniora managementkonsulter till vårt team inom IT Strategi & Verksamhetsutveckling. Vill du bli en del av vårt växande fokusområde där du får möjlighet att driva utmanande och komplexa uppdrag hos stora kundorganisationer.

Rollen:

I rollen som senior managementkonsult agerar du expert och rådgivare till kunden i deras strategiska arbete att ta fram verksamhets- och IT-strategier. Du leder analyser och identifierar rätt lösningar för given utmaning. Dessutom ska du kunna hjälpa kunden i det operativa arbetet under deras förändringsresa genom att exempelvis ta fram och utveckla deras verksamhetsprocesser och att leda workshops.  Du ska ha förmågan att ta ett helhetsansvar som projekt-/programledare alternativt gå in som tf CIO/IT-chef.

Din profil:

Vi söker dig som har en god förståelse och ett starkt intresse för utmaningar som ligger på CFO/CIO och ledningens agenda. Du trivs med att vara en del av alternativt leda ett leveransteam och har tidigare erfarenhet som managementkonsult och verksamhetsutveckling. Du har erfarenhet av att leda olika förändringsinitiativ. Som person faller det sig naturligt att leverera resultat och det bästa för kundens unika situation.

Vi ser gärna att du har:

  • Några års erfarenhet som managementkonsult
  • Flera års erfarenhet av IT, management och/eller projektledning
  • Relevant akademisk utbildning
  • Är en duktig kommunikatör (svenska och engelska) i tal och skrift

Vi erbjuder

Som konsult hos Navigate Consulting får du engagerade och drivna kollegor som sprider arbetsglädje genom att stötta varandra och alltid ha kundens bästa för ögonen. Vi värdesätter att man alltid håller sig uppdaterad om marknadsutvecklingen och den nya teknikens möjligheter varför vi är måna om att alla anställda har en individanpassad kompetensutveckling. Detta i kombination med utmanande och intressanta uppdrag är det vi ser som ett lyckat koncept.

Navigate Consulting

Vi på Navigate Consulting tillhandahåller marknadens bästa kompetens inom IT Strategi & Verksamhetsutveckling, Affärssystem, Systemutveckling och Test. Hos oss blir du del av ett positivt gäng som tycker om att stötta varandra och ha kul ihop. Vårt huvudkontor ligger i centrala Stockholm och vi arbetar på uppdrag ute hos kund.

Anställningsformen är tillsvidare och startdatum är enligt överenskommelse.

Vi behandlar ansökningarna löpande så du är varmt välkommen att skicka in din ansökan redan idag till jobb@navigateconsulting.se. Genom att skicka in ansökan godkänner du hanteringen av personuppgifter enligt nedan.

Personuppgiftspolicy

Jag samtycker till att mina uppgifter kommer att behandlas i rekryteringssyfte så länge de behövs eller till dess att jag tar tillbaka mitt samtycke. Navigate Consulting som du ansöker till är gemensamt personuppgiftsansvariga för dina uppgifter. Dina uppgifter sparas inom EU och behandlas endast inom EU av relevant personal för ändamålet som arbetar med rekryteringen. Uppgifterna behandlas enligt adekvat skyddsnivå som krävs i enlighet med tillämplig lagstiftning.

Vill du ta tillbaka ditt samtycke eller tillgodose dina rättigheter på annat vis kan du kontakta Navigate Consulting på e-postadress info@navigateconsulting.se.